Gratis Kennismakingsgesprek

Je hebt een kind dat sneller en slimmer lijkt dan zijn leeftijdsgenootjes. Je hebt misschien al eens gedacht aan meer- of hoogbegaafdheid, of in elk geval een ontwikkelingsvoorsprong.

Maar wat nu?

Het is niet evident correcte informatie te vinden, en op school lijken ze het ook niet helemaal te weten. Je zoekt steun, erkenning en inzichten voor jezelf, en mogelijk ook concrete hulp voor je kind. Ik kan je helpen meer rust te brengen in je gezin en op school.

Ik bied jou informatie en handvaten zodat jouw kind zich gezien, gehoord en gelukkiger voelt. Kortom, ik zorg ervoor dat jouw kind weer gaat schitteren!

image

In een coachingstraject is het belangrijk dat er een ‘klik’ is en dat je vertrouwen hebt in de hulpverlener. Daarom kan je een gratis kennismaking aanvragen met mij.

image

Kennismakingsgesprek

In dit online gesprek leg ik graag uit hoe ik werk en waarmee ik jou en je kind kan helpen. Ik licht mijn trajecten toe, hoe we aan de slag kunnen gaan en wat daarbij de eerste stap is.

Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten, en gaat door via Zoom. Zo hoef je je niet te verplaatsen. Hier kan je je aanmelden!

Contacteer me