Blog

Image 1
21/03/2024

Wordt jouw kind blind uitgedaagd?

Als jullie geen didactische testen doen, dan zijn jullie dus eigenlijk ook blind aan het uitdagen’. Het is goed dat ik al neerzat, of ik zou letterlijk omgevallen zijn.

Lees meer
Image 1
07/03/2024

Ik was geshockeerd door de reacties

Ik had op Instagram een postje gemaakt, getiteld: ‘school-bingo’. Het was een selectie van uitspraken die ouders van snelle hoofdjes heel vaak te horen krijgen. Daarna vroeg ik of dit herkenbaar was, en welke uitspraken er nog ontbraken.

Lees meer
Image 1
18/01/2024

Hoe peers je redden van hongersnood en cravings

Recent luisterde ik naar een podcast die ging over het belang van peers, voor cognitief sterke mensen. Hoewel ik al langer wist dat dit een enorm belang heeft, belichtte deze podcast episode het op een manier die erg bij me binnen kwam.

Lees meer
Image 1
14/12/2024

Het grootste onrecht dat me ooit werd aangedaan

Ik was er ondersteboven van. Misnoegd. Ik vond het totaal onrechtvaardig en alle vormen van oneerlijk. Het is nu een jaar geleden, en eerlijk gezegd, ik heb er me nog niet over kunnen zetten.

Lees meer
Image 1
11/01/2024

Is er ook goed nieuws over leerkrachten?

Schrijf ook eens iets over de leerkrachten waar het goed bij gaat.’ Vroeg mijn schoonzus met lichte aandrang. En ja, natuurlijk zijn er ook goede dingen te melden over leerkrachten!

Lees meer
Image 1
03/12/2024

Wat heeft 2024 in petto voor jou?

Wat heeft het nieuwe jaar voor jou in petto? Wat liep goed in 2023 en wat zou beter kunnen? Heel normaal om je deze vragen te stellen aan de start van een nieuw jaar!

Lees meer

Regelmatig interessante tips en inzichten rond hoogbegaafdheid en het opvoeden van kinderen met deze superkracht?

Ontdek mijn inspiratiebrief!

Meld je hier aan