Wat zeggen anderen?

“Isabelle haar advies en steun maakten een enorm verschil voor onze zoon en ons gezin. Ze legde de link tussen bepaalde gedragspatronen en een gebrek aan intellectuele uitdaging, en gaf ons de handvatten en zelfzekerheid om gesprekken aan te gaan met potentiële nieuwe scholen. Dankzij haar namen we tijdig de juiste stappen en lieten we onze zoon toch springen van K3 naar L2 ondanks negatief advies van zijn originele school. Hij deed het prima vanaf dag 1, is eindelijk niet meer schoolmoe en is verlost van eerdere gedragsproblemen. We zijn Isabelle enorm dankbaar en raden haar absoluut aan als coach!”

Elke

Mama van een 7-jarige, (vermoedelijk) hoogbegaafde zoon

“Isabelle heeft een hele fijne manier van aanpakken, en een rustige uitstraling, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Je voelt je echt gehoord en gezien. Ik zat echt vast waardoor de stap zetten moeilijk was maar na ons eerste gesprek voelde ik me al ondersteund. Ze heeft zoveel verhelderd en duidelijk gemaakt.
Nieuwe inzichten en vooral ook vooruitzichten gegeven.
Ik zou iedereen aanraden om een gesprek met haar aan te vragen!”

Annelies

Mama van drie

“Ik kwam bij Isabelle terecht toen ik meer informatie zocht voor mijn dochter van 3. Wij vermoedden al dat ze hoogbegaafd was, maar je weet het toch nooit zeker. Eigenlijk twijfelden we wel veel, en we maakten ons zorgen. Onze gesprekken met Isabelle hebben duidelijk gemaakt dat we echt wel voor onze dochter mogen opkomen, wat er kan, hoe we bepaalde situaties kunnen aanpakken... Nu zien we ook meer dat dat hoogbegaafd zijn iets heel moois kan zijn. We voelen ons sterker in onze schoenen en rustiger bij bepaalde situaties.”

Carolien

Mama van een 4-jarige, (vermoedelijk) hoogbegaafde dochter

Wil jij ook correcte informatie, een luisterend oor en de eerste stap richting een gelukkiger kind en meer rust in het gezin? Boek dan zeker een kort kennismakingsgesprek!

Ja, daar wil ik meer over weten!
Regelmatig interessante tips en inzichten rond hoogbegaafdheid en het opvoeden van kinderen met deze superkracht?

Ontdek mijn inspiratiebrief!

Meld je hier aan