image

Aanbod

Je hebt een kind dat sneller en slimmer lijkt dan zijn leeftijdsgenootjes. Je hebt misschien al eens gedacht aan meer- of hoogbegaafdheid, of in elk geval een ontwikkelingsvoorsprong. Je kind lijkt soms wel superkrachten te hebben. Maar net als andere superhelden loopt het niet altijd allemaal van een leien dakje.

WAT NU ?

Het is niet evident correcte informatie te vinden, en op school lijken ze het ook niet helemaal te weten. Je zoekt steun, erkenning en inzichten voor jezelf, en mogelijk ook concrete hulp voor je kind. Ik kan je helpen om je kind opnieuw te laten schitteren!

Kennismakingsgesprek

Meer rust in je gezin en op school, een kind dat stevig in zijn of haar schoenen staat? Het kan! Ik bied jou informatie en handvaten zodat jouw kind zich gezien, gehoord en gelukkiger voelt.

Kortom, ik zorg ervoor dat jouw kind weer gaat schitteren!
In een coachingstraject is het belangrijk dat er een ‘klik’ is en dat je vertrouwen hebt in de hulpverlener. Daarom kan je een gratis kennismaking aanvragen met mij !

image
image

Vrijblijvend Intakegesprek

Je kind heeft een enorme leerhonger, vat complexe begrippen razendsnel en verbaast je keer op keer met inzichten of filosofische vragen die je niet voor mogelijk hield.

Dat is heel fijn, maar…

Heeft je kind weinig aansluiting in de klas ?

Klaagt je kind wel eens dat alles saai is en het veel te traag gaat op school ?

De leerkracht ziet dat misschien helemaal niet zo, en thuis barst de bom geregeld.

Het is niet zo gek dat je dan met vragen zit. Ik luister heel graag naar jullie verhaal en wil samen met jullie nagaan hoe we je kind weer kunnen laten schitteren.

Het Ouderkompas

In mijn coachingstraject Ouderkompas wijs ik je de weg naar een rustigere gezinssituatie en een kind dat weer kan gaan schitteren – steeds volledig afgestemd op jullie situatie en jullie noden.

Lees meer
image

Kindercoaching

Je hebt het traject Ouderkompas gevolgd, en je kan aan de slag met alle nieuwe kennis en inzichten die je hebt opgebouwd. Of je zit er nog middenin en ziet de dingen al veel helderder. Daarnaast kan je meer- of hoogbegaafd kind nog met een aantal specifieke problemen worstelen. In 1 op 1 coachingsessies ga ik samen met je kind aan de slag om die superkracht die hoogbegaafdheid is, opnieuw te ontdekken.

Opleiding en nascholing voor professionals

Om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan het hoe en wat rond hoogbegaafdheid, ben ik steeds bereid om lezingen en opleidingen te geven rond dit thema.
Wens je een lezing te organiseren, contacteer me dan zeker! Wat betreft de opleidingen in scholen, werk ik samen met Hoogbloeier Gifted Academy.
Contacteer me gerust voor de mogelijkheden en tarieven.

Contacteer me
image

Regelmatig interessante tips en inzichten rond hoogbegaafdheid en het opvoeden van kinderen met deze superkracht? Ontdek mijn inspiratiebrief!

Meld je hier aan