Aanbod voor kinderen

Heeft jouw kind een snel hoofdje? Het kan als een uitdaging voelen, maar eigenlijk is het een prachtige superkracht. Maar zoals elke superheld, heeft ook jouw kind een goede mentor nodig om helemaal te kunnen gaan schitteren. Ik zorg er graag, samen met jou voor, dat je kind weer kan gaan schitteren!

image

Kindercoaching

 

Je hebt als ouder al heel wat achtergrond en inzichten vergaard, maar je kind kan nog wat extra hulp gebruiken. Misschien door te werken aan wat meer zelfvertrouwen, een positieve mindset of dat vervelende gevoel van ‘anders zijn’.

Wat kan je verwachten van deze 1- op-1 kindercoaching?

Een luisterend oor, inzichten in wat hoogbegaafdheid nu eigenlijk betekent, wat het met zich meebrengt en wat voor een superkracht het kan zijn. Tools om specifieke issues te tackelen. Kortom, je kind krijgt de kans om opnieuw te gaan schitteren!

Mindsettraject voor kinderen Γ©n ouders

πŸ‘‰ Heeft jouw kind angst om aan nieuwe dingen te beginnen, ook al weet je zeker dat hij of zij het heel leuk zou vinden?

πŸ‘‰ Loopt de frustratie hoog op als er iets niet meteen lukt? Eindigt een gezelschapspelletje vaak in grote ruzie?

πŸ‘‰ Legt je kind zichzelf een hoge lat op, en ben je bang voor perfectionisme?

πŸ‘‰ Heeft je kind de neiging om uitdagende taken te vermijden, en worden die dan al snel als ‘saai’ bestempeld?

πŸ‘‰ Is het heel belangrijk voor je kind om de eerste, snelste, beste te zijn?

Dat is helemaal niet gek! Cognitief sterke kinderen hebben vaak last van vaste overtuigingen, die heel vergaande gevolgen kunnen hebben. Dit hoeft niet zo te blijven! Samen met je kind leer je wat mindset is, hoe onze hersenen werken en hoe je stap voor stap aan een groeimindset kan werken, waardoor je uitdagingen durft aangaan en meer zelfvertrouwen krijgt.

image
image

Naschoolse workshopreeks voor snelle hoofdjes

Ben jij op zoek naar een Γ©chte uitdaging voor jouw cognitief sterk kind, maar heb je nog geen hobby gevonden waarbij zowel het cognitieve, het sensitieve Γ©n de mindset wordt aangesproken? Zoek je naar een activiteit waarbij de lichtjes in de ogen van je zoon of dochter gaan schitteren? In deze workshopreeks hebben we aandacht voor uitdaging, mindset Γ©n dat prachtige groepsgevoel van eens niet 'anders' te zijn.